• Merk: Artesania Latina
  • Model: Le Renard
  • Afmetingen lengte: 61,5 CM
  • Afmetingen hoogte: 56,0 CM
  • Schaal: 1:50
  • Product: Bouwdoos van hout

Dit model wordt inclusief beslag geleverd!Lijn

Omschrijving:
 
Le Renard is een getrouwe weergave van de kotter of zeilboot die in 1812 in Saint Malo (Frankrijk) te water is gelaten door de beroemde zeerover Robert Surcouf.
Voor Frankrijk vijandelijke handelschepen aanvallen en gevangen nemen was zijn belangrijkste bezigheid. De overwinning van de Le Renard op de Alphea, een Engelse schoener, werd een mijlpaal in de geschiedenis en maakte van Saint Malo een vluchtplek voor de belangrijkste piraten families van de wereld. Deze gebeurtenis heeft heel veel bijgedragen an het prestige en de rijkdoom van deze stad. In 1988 maakte een vereniging van Saint Malo een replica van dit elegante schip. Vandaag nog doorkruist de Le Renard trots de zeeën, tot genoegen van duizenden bezoekers.
Opties:
Houtlijm:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 129,00
Aantal: Bestellen
Indicatie verzendkosten
:  
€ 0,00 (Afhankelijk van ordertotaal)
Levertijd
:  
Binnen 1 - 2 werkdagen bij u thuis! of DIRECT af te halen in onze winkel! U kunt dit aangeven tijdens het bestel proces. Bij de keuze 'afhalen' komen de verzendkosten automatisch te vervallen.
Voorraad
:  
1
Deze website gebruikt cookies voor diverse functie's. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Let op! Uw webwinkel wordt momenteel door middel van een iframe getoond. Hierdoor kan Google uw webwinkel niet indexeren en ontstaan er problemen tijdens het bestelproces. Bekijk hier de correcte instellingen.
Hobby Modelbouw Dordrecht - Voorstraat 360 - 3311 CX Dordrecht